Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@16:16:28 GMT

چگونه از آنفولانزا در امان بمانیم

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۳۴۲۳

چگونه از آنفولانزا در امان بمانیم

معمولا شروع فصل پائیز با شیوع ابتلا به بیماریهای ویروسی و عفونی همراه است، اما می توان با تغییراتی کوچک در رژیم غذایی و نحوه زندگی قدرت سیستم دفاعی بدن را بالا برد.



 به گزارش پول نیوز، در اینجا به معرفی این روش های ساده می پردازیم.

بیشتر ماهی مصرف کنید


گوشت ماهی حاوی نوعی ماده معدنی بسیار مغذی به نام سلنیوم است که می تواند باعث افزایش تولید سیتوکین، توسط گلبول های سقید خون شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیتوکین پروتیینی است که می تواند به دفع ویروس های عامل ابتلا به آنفلوآنزا در بدن کمک کند و باعث افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن شود.


به علاوه ماهی های چرب مانند سالمون، قزل آلا، کیلکا و ساردین حاوی مقادیر مناسبی از اسید های چرب امگا 3هستند و می توانند باعث پیشگیری بیماری های عفونی و تنفسی مانند سرما خوردگی شوند.


گوشت قرمز بدون چربی را هم فراموش نکنید. یکی از عوامل موثر در کاهش قدرت سیستم ایمنی در بدن افراد گیاه خوار، کاهش سطح روی در بدن آنهاست. کمبود روی با تضعیف قدرت دفاعی بدن منجر به افزایش شانس ابتلا به بیماری های ویروسی و عفونی می شود. عنصر روی برای تولید گلبول های سفید بدن و بالا بردن قدرت سیستم دفاعی از اهمییت بسیار بالایی بر خوردار است.


متخصصان تاکید بر مصرف انواع گوشت و خوراکی هایی با منابع حیوانی برای تامین روی کافی در بدن دارند. مصرف 90 گرم گوشت قرمز بدون چربی در طول روز می تواند 30در صد از نیاز بدن به روی را تامین کند. ماست، شیر، غلات سبوس دار، گوشت ماکیان، مغزها و گوشت ماهی از دیگر منابع خوب روی محسوب می شوند.


آب پرتقال و پیاز را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید


یکی از ساده ترین راه های افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن، مصرف خوراکی های حاوی ویتامین C است که جزء قوی ترین آنتی اکسیدان هاست و به طور چشمگیری جلوی ابتلا به بیماری های عفونی و ویروسی را می گیرد.


مهمترین منبع ویتامین ث، خوراکی هایی مثل پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش، پیاز خام، فلفل دلمه ای و فلفل های سبز تند هستند. در نتیجه مصرف روزانه یکی تا دو تا پرتقال یا یک لیوان آب مرکبات پیاز و فلفل دلمه ای خام تا حد زیادی شما را از ابتلا به آنفولانزا در امان می دارد.


خانواده جو را دست کم نگیرید


جوی کامل و جوی دو سر جزو غلات حاوی بتاگلوکان هستند. بتا گلوکان نوعی فیبر غذایی و آنتی اکسیدان است که به عنوان یک عامل ضد میکروبی در بدن عمل می کند و باعث افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن می شود. از این رو افرادی که به صورت منظم غلات حاوی جو و جوی دو سر را در برنامه غذایی خود دارند، کمتر از دیگران بیمار می شوند و زخم هابشان زود تر بهبود می یابد. همچنین اگر دچار بیماری عفونی شوند، قدرت عمل داروهای آنتی بیوتیکی در بدن آنها افرایش می یابد و زودتر از حد معمول به بهبودی کامل می رسند.
به این ترتیب پیشنهاد ما این است که در روز های پاییز آش و سوپ جو مصرف کنید.


چای سبز بنوشید

 


بدن افرادی که روزانه 5 فنجان یا حدود 2.5 لیوان چای سبز یا سیاه تازه دم و رقیق می نوشند، در برابر عوامل بیماری زا مقاوم تر از بدن افرادی است که به نوشیدن سایر نوشیدنی های گرم عادت دارند.


ال تیانین نوعی آمینو اسید مفید موجود در چای سبز و سیاه است که می تواند باعث پیشگیری از ابتلا به بیماری های عفونی و ویروسی فصل پاییز و رمستان شود.


برای بهره مند شدن از خواص چای آن را 15 تا 20 دقیقه روی حرارت غیر مستقیم مانند کتری یا سماور دم کنند و تا 30دقیقه پس از دم کشیدن مصرف نمایید.


سیب زمینی شیرین مصرف کنید


پوست سالم به عنوان نخستین سد دفاعی بدن از ورود عوامل باکتریایی و ویروسی بیماری زا به بدن جلوگیری می کند. همه ما برای داشتن پوستی سالم و قوی به مقادیر مناسبی از ویتامین A نیاز داریم. ویتامین A به تولید بافت های به هم پیوسته در سطح پوست کمک بزرگی می کند.یکی از راه های افزایش سطح ویتامین Aدر بدن مصرف خوراکی های حاوی بتاکاروتن است زیرا که این ماده در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.
سیب زمینی شیرین بهتربن منبع دریافت ویتامین A از بتا کاروتن به حساب می آید. هویج، طالبی و کدو تنبل هم از ریگر منابع خوب بتاکاروتن می باشند.


از بوی سیر نترسید


خیلی ها از ترس بوی سیر دور مصرف آن را خط می کشند در صورتی که این سبزی ریشه ای پر خاصیت حاوی مادهای بنام آلیسین است که می تواند بخوبی با عفونتهای باکتریایی بجنگد. آن گروه از افرادی که عادت به مصرف مداوم سیر دارند دوسوم کمتر ار افرادی که سیر نمی خورند به بیماری های عفونی تنفسی مانند سرما خوردگی و آنفولانزا مبتلا می شوند.


پس از همین روزهای اول پاییز شروع کرده و در غذاهای خود ازسیر استفاده کنید.


خواب کافی داشته باشید


شب های پاییزی طولانی هستند می توانید برای زندگی تان برنامه ریزی کنید که خواب کافی داشته باشید. خواب کافی باعث کاهش استرس های روزانه و افزایش سطح هورمون کورتیزول در بدن می شود. با افزایش کور تیزول قدرت سیستم دفاعی بدن بالا می رود و بدن به خوبی مقاوم می شود.


متاسفانه امروزه مردم به خواب شب اهمیت نمی دهند و نیمه های شب تصمیم می گیرند که بخوابند. این کار علاوه بر آسیب های روحی و روانی که در پی دارد، می تداند موجب ضعیف شدن سیستم دفاعی بدن شود.
ازسوپ مرغ غافل نشوید


خیلی از ما دوست داریم در روزهای سرد پاییز و زمستان سوپ گرم داشته باشیم. خوب است بدانید که سوپ مرغ بهترین گزینه است. آمینو اسیدی که هنگام پخت گوشت مرغ از آن آزاد می شود باعث افزایش ارزش غذایی سوپ و بالا رفتن قدرت سیستم ایمنی بدن می شود.


اگر می خواهید قدرت ایمنی بدن خود و فرزندانتان را بصورت طبیعی بیش از پیش بالا ببرید و ریز مغذی های بیشتری هم به بدنتان برسانید کمی سیر، پیاز، جعفری و جوی دو سر به سوپتان اضافه کنید. با ترکیب این مواد سوپ ساده شما نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های فصل پاییز و زمستان و تقویت جسمی اعضای خانواده ایفا خواهد کرد.


دوستدار قارچ باشید


قارچ از گذشته بسیار دور در طب سنتی و نوین به عنوان نوعی خوراکی برای افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن مطر ح بوده است. ترکیبات موجود در قارچ می تواند باعث افزایش تولید و بهبود عملکرد گلبول های سفید خون در برابر عوامل مهاجم و بیماری زا شوند. از این رو مصرف قارچ برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای عفونی و تنفسی مانند سرما خوردگی و آنفلوآنزا یا تسریع روند درمان آن ها توصیه می شود.


قارچ را می توان به صورت خام و پخته مصرف کرد اما پختن آن باعث هضم بهتر پروتئینهای موجود در بافتش می شود. بنابراین بهتر است انواع قارچ را قبل از مصرف حرارت مختصر و ملایمی بدهید.


از غذاهایی که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شوند دوری کنید!
برخی از خوراکی ها و ترکیبات موجود در آن ها اختلال در سیستم ایمنی بدن و افت عملکرد آنها را به دنبال دارند. مهمترین خوراکی های سرکوب کننده سیستم دفاعی بدن آن هایی هستند که روغن اشباع دارند. کره، خامه، سرشیر، روغن های جامد، غذاهای چرب و سرخ شده سردسته خوراکی های حاوی چربی های اشباع هستند.
به علاوه ترکیبات بکار رفته در اسنک های چرب و شور موجود در بازار می توانند اختلال عملکرد سیستم ایمنی بدن را در پی داشته باشند. این مواد معمولا با نام افزودنی و نگهدارنده به اسنک ها و غذاهای نیمه آماده افزوده می شوند که تاثیرات منفی روی سیستم دفاعی بدن می گذارند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز چای سبز سیب زمینی شیرین آنفلو انزا افزایش قدرت سیستم بیماری های عفونی سیستم ایمنی بدن ابتلا به بیماری باعث افزایش خوراکی ها ویتامین A

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود

نامزد راه‌یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو گفت: افزایش قدرت معیشتی خانوار استان به‌ عنوان قطب صنعتی و اقتصادی مورد توجه خواهد بود.

علی آجودان‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه اصلاح وضع موجود هدف نهایی او از شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی است، اظهار کرد: خدمت‌گزاری به مردمی که صاحبان اصلی انقلاب و کشور هستند باید اولویت امور مسئولان باشد و نمایندگان مردم نباید دغدغه‌ای به غیر از خدمت‌گزاری داشته باشند.

وی با اشاره به محورهای اصلی اهداف و برنامه‌های خود در مجلس شورای اسلامی افزود: گرانی، مسئله‌ای است که دولت‌ها و دوره‌های مختلف مجلس شورای اسلامی با آن مواجه بوده‌اند و تلاش برای بهبود معیشت باید دغدغه نهایی نمایندگان مردم در مجلس باشد.

نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو در ادامه تصریح کرد: افزایش قدرت معیشتی خانوار استان به‌عنوان قطب صنعتی و اقتصادی با صنعت‌هایی همچون کفش، چرم و قالیبافی مورد توجه خواهد بود.

آجودان‌زاده با اشاره به مسائل زیست‌محیطی به عنوان یکی دیگر از اهداف خود اضافه کرد: دریاچه‌ی ارومیه و خطرات ناشی از خشکی این دریاچه، مسئله‌ای بسیار مهم و تأثیرگذار در آینده زیست‌بوم انسانی، اقتصادی و اجتماعی است و نمایندگان مردم باید وجهه ملی آن را بیش از پیش مورد توجه قرار داده باشند.

وی سومین محور اهداف خود را به عنوان یکی از کادر درمان مسائل درمانی عنوان و اضافه کرد: مشکلات درمانی و نارضایتی مردم از مراکز درمانی به ویژه مراکزی که از مرکزیت برخوردار هستند، منجر به نارضایتی گسترده‌ای شده است که باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو با اشاره به مسائل کارگری و تأثیر آن در معیشت، گفت: قانون حمایت از قالیبافان، کشاورزان و افزایش سن بازنشستگی از مباحثی است که باید رویکرد حمایتی از کارگران در صحن مجلس شورای اسلامی مورد توجه باشد.

آجودان‌زاده افزود: مشارکت پایین مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، ناشی از عملکرد ضعیف مدیران و نبود شایسته‌سالاری در انتصابات است که نارضایتی مردم از وضعیت موجود را در پی داشته است.

کد خبر 751345

دیگر خبرها

  • خانه‌های هوشمند؛ آینده شهرهای سبز
  • با بالا رفتن از پله فشار خون را کاهش دهید!
  • جمعیت از مؤلفه‌های مهم قدرت یک کشور است
  • پدافندهای لیزری مقابله با شاهد ۱۳۶ به اوکراین می رسند؟ | قرارداد نظامی بی سابقه اسرائیل
  • تاریخچه مدل‌های AMG بلک سریز، وحشی‌ترین خودروهای تاریخ مرسدس (+عکس)
  • با این 8 روش بدن‌تان را پاکسازی کنید
  • آرپیچی جواب شهید ادبیان به امان نامه صدام در عملیات بازی‌دراز
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • آماده‌باش چین برای شراره‌های خورشیدی
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود