Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان در تازه‌ترین مطالعات خود به روشی دست یافتند که می‌تواند برای مقابله با ویروس کرونا و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید باشد.

به گزارش شریان نیوز،ویروس‌هایی مانند کرونا و  سرماخوردگی دارای یک غشای لیپیدی هستند که با محافظت از ویروس، موجب می‌شود آن‌ها بتوانند در طولانی مدت در هوای سرد و خشک از طریق تنفس منتقل و افراد را آلوده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

با این حال، ویروس کرونا برخلاف مقاومت در برابر سرما، به شدت در مقابل گرما و حرارت آسیب پذیر است. به گفته محققان درجه حرارت قابل تحمل برای انسان می‌تواند به راحتی با نابود کردن غشای لیپیدی ویروس، باعث نابودی آن شود.

تمامی پستانداران از راهکار ساده‌ای به نام تب برای مقابله با عفونت و بیماری بهره می‌برند. از جنبه تاریخی نیز گرمابه، سونا و بخور آب گرم راهکار‌هایی برای درمان بیماری‌ها در گذشته بوده است.

گرمادرمانی یکی از راهکار‌های ارزان قیمت، مناسب و در دسترس برای مبارزه با بیماری‌های عفونی تنفسی است. دانشمندان از گرما برای غیرفعال کردن ویروس‌ها و ساخت واکسن بهره می‌برند. تحقیقات نشان می‌دهد درجه حرارت ۵۵ تا ۶۵ درجه سانتیگراد می‌تواند به راحتی باعث از بین رفتن غشای ویروس و نابودی آن شود.

دکتر مارک کوهن، مدیر موسسه ملبورن استرالیا در این باره گفت: برخی یافته‌ها استفاده از گرما برای درمان و مقابله با همه گیری بیماری‌ها را تایید کرده است. نخستین لایه دفاعی بدن، مخاط است که با گیر انداختن ویروس و حرکت به سمت گلو، باعث دفع شدن عوامل عفونت می‌شود.

او با اشاره به این نکته که هوای سرد و خشک باعث افزایش شیوع ویروس می‌شود،گفت: در مقایسه با زمانی که رطوبت هوا ۵۰ درصد است، رطوبت ۲۰ درصدی می‌تواند باعث کاهش عملکرد مخاط برای پاکسازی سیستم تنفسی در پستانداران شود. زمانی که فرد در مرحله ابتدایی  ابتلا به ویروس کروناست، استنشاق هوای گرم و مرطوب می‌تواند نخستین لایه دفاعی بدن برای مواجهه با ویروس کرونا را فعال کند. این عمل باعث تحریک مخاط و گیرافتادن ویروس در لایه بالایی سیستم تنفسی و خروج آن از بدن می‌شود.

این متخصص بیان کرد: در صورتی که ویروس بتواند از اولین لایه دفاعی بدن عبور کرده و خود را به ریه‌ها برساند، بدن به صورت هوشمندانه لایه دفاعی دوم را که ایجاد تب است فعال می‌کند. تب باعث ایجاد آمادگی در بدن برای مقابله با ویروس شده و  حرکت گلبول‌های سفید خون برای مقابله با عوامل خارجی را تسهیل می‌کند.

از جنبه روانی نیز افزایش درجه حرارت بدن می‌تواند باعث ایجاد تمرکز، حس آرامش و خواب در انسان شود. سونای بخار و خشک می‌تواند باعث کاهش استرس در این زمان شود. دکتر کوهن معتقد است گرما درمانی به دلیل توانایی برای مقابله با کووید ۱۹ باید مورد توجه قرار گیرد. سونای خشک و بخار، بخور آب گرم، استفاده از چشمه‌های آب گرم طبیعی و نیز حمام آب گرم از توصیه‌های این پزشک برای مقابله با ویروس کروناست.

منبع: شریان

کلیدواژه: برای مقابله ویروس کرونا لایه دفاعی آب گرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۷۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود

ایتنا - اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها تخمین می‌زند که این قوانین جدید از بیش از 360 مرگ و میر جاده‌ای در سال جلوگیری می‌کند و می‌تواند از شدت بیش از 24000 مجروحیت بکاهد. همچنین انتظار می‌رود که هزینه‌های خسارت مالی رانندگان نیز کاهش چشمگیری پیدا کند. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) به تازگی استانداردهای ایمنی فدرال جدیدی را برای خودروها اعلام کرده است. این استانداردها شامل دستوری برای سیستم‌های ترمز خودکار پیشرفته برای همه خودروهای جدید است که سازندگان باید تا سال 2029 از آن پیروی کنند، یعنی تنها تا پنج سال است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از انگجت، این قانون برای تمام خودروهای سواری و کامیون‌های سبک زیر 10000 پوند (4500 کیلوگرم) خواهد بود. سیستم‌های ترمز اضطراری خودکار باید بتوانند خودرویی را که تا سرعت 62 مایل در ساعت (100 کیلومتر در ساعت) حرکت می‌کند به طور کامل متوقف کنند و در عین حال از تصادف جلوگیری کنند. این سیستم‌ها همچنین باید برای عابران پیاده روبرو با سرعت 45 مایل در ساعت (72 کیلومتر در ساعت) در هر دو شرایط روز و شب حساب کنند.
 
ترمزهای اضطراری خودکار از مجموعه‌ای از سنسورها، لیزرها و دوربین‌ها برای تشخیص برخوردها استفاده می‌کنند. هنگامی که تصادف قریب‌الوقوع باشد، سیستم به‌خودی خود ترمز می‌کند یا کمک ترمز را اعمال می‌کند تا به راننده کمک کند سریع و ایمن توقف کند.
 
شایان ذکر است که طبق گزارش نیویورک تایمز، خودروسازان در حال حاضر این سیستم‌ها را در 90 درصد خودروهای جدید قرار می‌دهند، اما بسیاری از این ابزارها با آستانه سرعتی که در بالا ذکر شد مطابقت ندارند. NHTSA می‌گوید که بیشتر تولیدکنندگان قاعدتاٌ می‌توانند این الزامات را با به روزرسانی نرم‌افزار برآورده کنند.
 
این آژانس فدرال تخمین می‌زند که این قوانین جدید از بیش از 360 مرگ و میر جاده‌ای در سال جلوگیری می‌کند و می‌تواند از شدت بیش از 24000 مجروحیت بکاهد. همچنین انتظار می‌رود که هزینه‌های خسارت مالی رانندگان نیز کاهش چشمگیری پیدا کند. کتی چیس، رئیس حامیان ایمنی بزرگراه و خودرو، به واشنگتن‌پست گفت که قوانین جدید یک «پیروزی بزرگ برای همه مصرف‌کنندگان و امنیت عمومی» است. تنها در سال 2023 بیش از 41000 مرگ و میر ناشی از خودرو در ایالات‌متحده رخ داد.

دیگر خبرها

  • سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود
  • ترشی پیاز و گوجه فرنگی خانگی با روشی ساده و فوری
  • باقری:همکاری تهران و دوشنبه برای مقابله با تروریسم ضروری است
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!